Tuotteet

Pehmolelut

Myyrä-pehmoleluja on erinäköisiä ja -kokoisia pienestä avaimenperästä aina mahtavaan 120 senttimetriseen Jätti-Myyrään asti. Valikoimastamme löytyvät myös Myyrän ystävät Siili, Jänis, Hiiri ja Sammakko. Kaikki pehmolelut ovat korkealuokkaista tsekkiläistä käsityötä ja CE-hyväksyttyjä.

Puiset sisustustuotteet

Vanerista valmistetut sisustustuotteet ihastuttavat sekä vanhempia että lapsia! Kolmiulotteiset valaisimet
toimivat loistavasti esimerkiksi yölamppuina ja hauskojen kasvumittojen avulla lapsen kasvua on mukava seurata. Valikoimiin kuuluu myös kello, naulakoita ja nipistimiä. Tuotteet ovat korkealuokkaista tsekkiläistä käsityötä. Pakkaukset sisältävät kaikki kiinnittämiseen tarvittavat kiinnitysruuvit ja tulpat.

Puiset lelut, magneetit ja avaimenperät

Puisten lelujen valikoimasta löytyy hauskoja pikkuesineitä sekä lapsille että aikuisille. Tuotteet ovat tsekkiläistä käsityötä ja CE-hyväksyttyjä. Tuotteiden valmistuksessa käytetään ainoastaan eurooppalaisia puulajeja. Viimeistelyssä käytetään vain ympäristöystävällisiä, luonnonmukaisia värejä ja lakkoja. Myös muut käytety materiaalit, kuten liimat, täyttävät tiukat laatuvaatimukset ja ovat saaneet hyväksynnän käytettäväksi lelujen valmistuksessa

Pelit ja palapelit

Paperitarvikkeet

Vihkoja, muistikirjoja, kyniä, lahjapapereita ja -kasseja